Onafhankelijk Advies Tijdregistratie en Personeelsplanning

Privacy

We adviseren en begeleiden onze klanten bij het definiƫren, selecteren en implementeren van systemen voor tijdregistratie en personeelsplanning. Daarbij verzamelen we zo min mogelijk persoonsgegevens van onze klanten.

Voor contact en facturatie bewaren we naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer van onze klanten. En we versturen regelmatig nieuwsbrieven waarvoor we e-mailadressen van onze klanten gebruiken en van andere geĆÆnteresseerden die zich hebben aangemeld. Ontvangers van de nieuwsbrief kunnen zich afmelden voor de nieuwsbrief waarna hun gegevens worden verwijderd uit de mailinglijst.

Persoonsgegevens worden niet gedeeld met andere partijen en beschermd alsof het onze eigen gegevens zijn. We gebruiken persoonsgegevens alleen voor het uitvoeren van onze werkzaamheden zoals het onderhouden van contact met onze klanten, informeren en factureren.

Time To Manage, gevestigd aan Mecklenburglaan 64 1404 BK Bussum is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Time To Manage
Mecklenburglaan 64
1404 BK Bussum
06 1277 7047
vincent@timetomanage.nl

Vincent Peskens is de Functionaris Gegevensbescherming van Time To Manage en te bereiken via vincent@timetomanage.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Time To Manage verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Functie
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Time To Manage verwerkt zelf geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens en geen gegevens van websitebezoekers die jonger dan 16 jaar zijn.

Time To Manage verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Facturatie en administratie
  • Bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Time To Manage maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming die gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Time To Manage bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de bovengenoemde doelen te realiseren.

Op verzoek worden persoonsgegevens door Time To Manage verwijderd.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Time To Manage gebruikt voor haar website alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Time To Manage en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens waarover wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar vincent@timetomanage.nl.

Time To Manage wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Time To Manage neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via vincent@timetomanage.nl.