Onafhankelijk Advies Tijdregistratie en Personeelsplanning

Over Time To Manage & Vincent Peskens

Sinds 1981 ben ik werkzaam als adviseur voor tijdregistratie, personeelsplanning, urenverantwoording, toegangscontrole en aanverwante diensten. Met mijn ervaring en passie voor het vakgebied adviseer en begeleid ik bedrijven en instellingen bij het selecteren en invoeren van optimaal werkende systemen.

In de meer dan 35 jaar dat ik in deze branche werkzaam ben, heb ik geleerd dat elk bedrijf anders is en ook andere eisen stelt aan de werking van een pakket. Huidige systemen zijn niet meer te vergelijken met de prikklok van vroeger en bieden ook veel meer mogelijkheden.

Onafhankelijk adviseur

Te vaak merk ik dat toekomstige gebruikers nog niet weten waar de problemen zich binnen de organisatie bevinden, waar zij precies behoefte aan hebben, wat er mogelijk is en welke leverancier aan deze eisen en wensen kan voldoen. Daarom zet ik met Time To Manage graag als onafhankelijk adviseur mijn vakkennis in bij de analyse en pakketselectie van uw Tijd en Arbeid systeem.

Branchevereniging

De problematiek van Tijd en Arbeid is een specialisme geworden dat vele elementen en benaderingen kent. Hiervoor is in 2007 de branchevereniging VPTU (Vereniging Planning, Tijdregistratie en Urenverantwoording) opgericht. Vanaf de oprichting ben ik hiervan de voorzitter geweest. Hiermee heb ik intensieve contacten opgebouwd met alle belangrijke spelers in deze markt. De VPTU is in mei 2012 overgegaan in ICT-Office.

Partners

Voor mijn advies werk ik samen met bijna alle leveranciers van systemen voor tijdregistratie en/of personeelsplanning en heb contacten met leveranciers van aanvullende oplossingen. Daarnaast heb ik goede contacten met leveranciers van HR software en salarissystemen.

Waarom zou u zich door mij laten adviseren?

In Nederland zijn meer dan 100 bedrijven actief die oplossingen bieden voor tijdregistratie en/of personeelsplanning. Elk met specifieke mogelijkheden en doelgroepen waarop men zich richt. Om voor uw organisatie tot de beste oplossing te komen, zult u met die partijen willen praten die aan uw eisen en wensen kunnen voldoen. Met het overgrote deel van de leveranciers van deze pakketten onderhoudt Time To Manage contact, daarom kan ik u informeren over hun mogelijkheden en u begeleiden bij de pakketselectie.

Vincent Peskens,
Onafhankelijk Adviseur Tijdregistratie en Personeelsplanning

Uw voordelen

  • Goede inventarisatie van de door u gewenste functionaliteiten
  • U wordt ge├»nformeerd welke functies mogelijk zijn
  • Kennis en ervaring van alle ins en outs van tijdregistratie en personeelsplanning
  • Doorzien van de integratie met diverse andere IT-systemen
  • Inzicht krijgen in aanverwante diensten zoals kostenplaatsregistratie, orderregistratie, toegangscontrole en bezoekersregistratie
  • Zeker weten dat u met de juiste leveranciers in gesprek komt
  • Een oplossing op maat
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding

Wilt u meer weten over tijdregistratie in de praktijk ?
Download dan het gratis e-boek van Vincent Peskens.

Wilt u nader kennismaken en bespreken wat Time To Manage voor uw organisatie kan betekenen?
Maak vrijblijvend een afspraak. Stuur een e-mail of bel 06 1277 7047.