Onafhankelijk Advies Tijdregistratie en Personeelsplanning

Personeelsplanning

De juiste medewerker op het juiste moment op de juiste plaats aan het werk. Vandaag de dag is flexibiliteit hét sleutelwoord zowel voor organisaties als voor medewerkers. Dat heeft ook consequenties voor uw systemen.

Waarom een systeem voor personeelsplanning?

Het inzetten van een goed planningssysteem voorkomt overbezetting en onderbezetting waardoor u geld bespaart, ergernis voorkomt en productieverlies tegengaat. Roosterplanning is al lang niet meer een taak van een planner alleen. De afdelingen zelf willen tegenwoordig ook hun personeelsplanning en tijdregistratie kunnen invullen en beheren.

Zelfs de individuele medewerkers willen hun planning kunnen bekijken, verlofaanvragen indienen of een planningswens online kenbaar maken (zelfroosteren). Dit vraagt om softwareoplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen van uw organisatie.

Hoever wilt u gaan met de planning? Alleen roosteren en het plannen van verlof of ook het plannen op projecten, kostenplaatsen, productielijnen en competenties

Schema: Personeelsplanning en de belangrijkste aandachtsgebieden

  • ERP
  • HRM/Salaris verwerking
  • Uitzendbureau

Mogelijke koppelingen

De bezettingsbehoefte wordt vaak bepaald door het werkaanbod. Met koppelingen kan de werkbehoefte worden geïmporteerd en vertaald naar aantallen, werkplek en gewenste competenties. Hiervoor kan een koppeling met het ERP pakket een verreisde zijn. Daarnaast is het wenselijk om inzicht te hebben welke medewerkers beschikbaar zijn, of welke medewerkers door het uitzendbureau kunnen worden ingezet. De noodzakelijke koppelingen voor dit soort zaken worden duidelijk tijdens de analyse van eisen en wensen voor een (nieuw) personeelsplanningssysteem.

Wilt u nader kennismaken en bespreken wat Time To Manage voor uw organisatie kan betekenen?
Maak vrijblijvend een afspraak. Stuur een e-mail of bel 06 1277 7047.