Onafhankelijk Advies Tijdregistratie en Personeelsplanning
gebruik van apps voor tijdregistratie

Tijdregistratie

Personeelskosten vormt de grootste kostenpost van een organisatie. Door invoering van een tijdregistratiesysteem met de juiste koppelingen legt u de basis voor optimaal beheer van uw contracturen en kostenbesparing.

Waarom een systeem voor tijdregistratie?

Voor het verlonen van de gewerkte tijden van zowel medewerkers als flexwerkers heeft u gegevens nodig zoals de gewerkte uren, de overwerk- en toeslaguren en alle afwezigheidsredenen van de medewerkers.

De berekeningen hiervoor zijn complexer geworden door de toegenomen flexibiliteit bij zowel werkgever als werknemer en door de diverse regelingen in het arbeidscontract, CAO, werkreglementen en de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

Met het juiste systeem kunnen afhankelijk van uw wensen de volgende zaken worden bijgehouden: roosters, ploegendiensten, consignatiediensten, kostenplaatsregistratie, orderregistratie, aanwezigheidssignalering, workflows, calamiteiten- en managementrapportages.

Mogelijke koppelingen

Als geïntegreerde of gekoppelde toepassingen onderscheiden we toegangscontrole, (personeels)planning, tijdschrijven of urenverantwoording, orderregistratie, bezoekersregistratie, HRM, salarisverwerking, ARBO, ERP, financieel, boardcomputers en dashboardsysteem.

Schema: Tijdregistratie en aandachtsgebieden

  • HRM/Salaris verwerking
  • Uitzendbureau

Registratie

Voor een snelle en foutloze registratie wordt er naast de traditionele boekingsterminal met verschillende functies ook steeds meer gebruik gemaakt van een registratie-app. Met een registratie-app is veel mogelijk, zoals resultaten inzien, klokken, verlof aanvragen, rooster bekijken en berichten doorgeven.

Wilt u meer weten over tijdregistratie in de praktijk?
Download dan het gratis e-boek van Vincent Peskens.

Wilt u nader kennismaken en bespreken wat Time To Manage voor uw organisatie kan betekenen?
Maak vrijblijvend een afspraak. Stuur een e-mail of bel 06 1277 7047.